vissza
Sminktetoválás


    A profi sminktetoválással a nap minden percében úgy mutatkozhatsz, ahogy a legszebbnek érzed magad, anélkül, hogy erre egyetlen percet is fordítanál!
A kozmetikai tetoválás  a természetes szépséget hangsúlyozza . Kifinomult technika, természetes színekkel harmonizáló árnyalatokkal, tökéletes vonalakkal .
A sminktetoválást tervezés előzi meg, hogy a lehető legszebb formát és a legtermészetesebb színárnyalatot viselhesd éveken át.
A sminktetoválás lényege, hogy természetes színezőanyagot juttatunk a bőrbe , egyenletesen, és pontosan.
 Szebb, formásabb szemöldököd, satírozással rúzsozott hatású érzéki ajkad, szemhéjkontúrral hangsúlyos, igéző tekinteted lesz! A sminktetoválás évekre magabiztossá tesz.Válassz a lehetőségeink közül!

Ajakkontúr:
Megerősíthető vele az elmosódott természetes szájkontúr. Az eredetihez hasonló szájszínnel készítve teljesen természetes hatású, vékony vonal. A szájforma korrigálásához nem elegendő.
Ajakkontúr + fél (lágy) satírral:
A legkedveltebb szájtechnika! Korrigálható vele a száj formája, az ajak szimmetriája, kismértékben nagyítható vele a száj, illetve optikailag teltebbé teszi az ajkat.
Ajakkontúr + teljes satírozással:
Szebb, teltebb és élénkebb színű, rúzsozott hatású ajak készíthető segítségével. Legintenzívebb, leglátványosabb legszebb, legtartósabb szájtechnika.
Szemöldök satírozott technikával:
A legelterjedtebb technika, amelynél teljesen besatírozzuk a megtervezett formát. Azok számára ajánljuk akik szeretik a karakteres szemöldököt, illetve eredeti szemöldöküktől kissé eltérő formát szeretnének, vagy régi tetoválásukat szeretnék elfedni, korrigáltatni. Ez a legnépszerűbb, legtartósabb szemöldök technikánk.
Szemöldök szálazásos technikával:
Természetes hatású szemöldök, szálakból kialakítva. Alkalmazható ritkább és sűrűbb szemöldök formájának korrigálására, vagy hiányosságainak pótlására.
Szemöldök új, mikroszálas technikával: Microblading
Ezzel a különleges technikával az eredeti szemöldök szőreihez megtévesztően hasonló szálakat tudunk kialakítani. Egyedi szálrendezéssel követni tudjuk a természetes szemöldök szálak növési, és hajlási irányát. Így készül a legtermészetesebb hatású szemöldök.
Szemhéjkontúr:
Új technológia a szemhéjra! Sokkal szebb, feketébb, fényesebb mint eddig.
Kevésbé fájdalmas, és a tartóssága is évekkel hosszabb!
Szempillasűrítés felül:
A ritka vagy világos színű szempillákat megerősítő nagyon természetes technika. A szempillatövek közé húzott nagyon vékony vonal.
Szempillasűrítés alul:
A ritka, hiányos, vagy világos színű szempillák megerősítésére és hangsúlyosabbá tételére alkalmas, nagyon természetes technika. A szempillatövek közé, a hiányok pótlására alkalmas.
Vékony kontúrvonal felül, külső vastagítással:
Kiemeli a tekintetet, és korrigálható vele a szemforma. A szem és az arc színeivel harmonizáló színnel készítjük. A szem külső felén vastagabb és a belső szemzug felé fokozatosan elvékonyodó vonal. A szempillasűrítésnél vastagabb, de finom, vékony elegáns kontúrvonal.
Vékony kontúrvonal alul:
Hangsúlyosabbá teszi a tekintetet, és korrigálható vele a szemforma. A szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. A szempillasűrítésnél vastagabb, összefüggő vékony vonal fut a szempillák tövében.
Vastag kontúrvonal felül:
A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. Intenzíven látszik, a vékony tusvonalnál vastagabb, a szemformához illeszkedve a szem külső felén vastagabb és a belső szemzug felé fokozatosan elvékonyodó kontúrvonal.
Vastag kontúrvonal alul:
A szem kiemelésére és a szemforma korrekciójára alkalmas, a szem és az arc színeihez leginkább illeszkedő színnel készül. Intenzíven látszik, a vékony tusvonalnál vastagabb, a szemformához illeszkedve a szem külső felén vastagabb és a belső szemzug felé fokozatosan elvékonyodó vonal.


Az árak egy hónap múlva a  korrekciót tartalmazzák.
Azt azonban tudni kell, hogy  minél természetesebb hatású sminktetoválást készítünk, annál gyakrabban lesz szükség színfrissítésre.
Ezért lehetősége lesz, kedvező áron, a sminktetoválása színfrissítésére.

Egyszeri színfrissítés: 22 hónapon belül az eredeti ár 40%-a.

Képzelje csak el, a profi sminktetoválás mennyi örömet okozhat, és mennyi időt spórolhat Önnek naponta!

Ha régóta fontolgatja, ne halogassa tovább, egyeztessen időpontot!

 

Kontroll

A kontroll az első alkalommal történő kezelés eredményének tökéletesítése, melyre általában 3-6 héten belül kerül sor. Kontrollra azért van szükség mert az első kezelést követően nem a végső eredményt látjuk. A festékmolekuláknak ugyanis el kell rendeződnie a bőrben, hozzá kell tapadnia a bőrmolekulákhoz. A forma természetesen nem változik, a színtónus azonban kb. 30%-ot világosodik az első kezelés elvégzése után látotthoz képest. A kontroll alkalmával ellenőrizzük a munkát,elvégezzük az utómunkálatokat és tökéletesítjük a végeredményt. Ha az első alkalommal esetleg bátortalan voltál a színválasztásnál, és az árnyalaton, esetleg a formán szeretnél kicsit változtatni,a kontroll alkalmával díjmentesen elvégezzük.

Elkészült sminktetoválás ápolása

A sminktetoválás célja, hogy néhány évre tartósan megszépítsen. Ne jelentsen állandó feladatot a rajzolgatás vagy rúzsozás! Sokat tehetsz azért,hogy sminktetoválásod az évek múltával is szép legyen!

A sminktetoválást követő néhány hétig fokozottan figyelj bőrödre! Ebben az időszakban a sminktetovált területre használj viszonylag zsíros utóápolókrémet, lehetőleg magas E-vitamin tartalommal! Naponta ötször krémezd a friss sminktetoválást! Ne engedd kiszáradni, de nagyon vigyázz, hogy ne is áztasd fel! Erős napsütésnek, szoláriumnak kitenni szigorúan tilos, mert besötétedhet. Az uszoda és szauna higiéniai okokból, valamint a felázás veszélye miatt szintén kerülendő.

Zuhanyzáskor érheti egy kis víz, de arclemosót azon a területen még ne használj! A festék néhány hét alatt beépül, stabilizálódik és elnyeri végleges árnyalatát.

Intenzív UV sugárzásnak az évek során se tedd ki sminktetoválásodat! Nyaraláskor, síeléskor,szoláriumban használj 50 faktoros fényvédőt az adott területen. Az arcodat krémezheted bármilyen fényvédővel, de a sminktetovált területre 50 faktorosat használj. 

Sminktetoválás

   EXTRA KEDVEZMÉNY

Sminktetoválás  14990Ft

 

Eredeti ár
38 000 Ft

Kupon ár
14 990 Ft


Megnézem
Sminktetoválás
Felső szemhéj tetoválás15 000 Ft
Szájkontúr + félsatír38 000 Ft
Szájkontúr tetoválás28 000 Ft
Szemhéj tetoválás (szempár, felső -alsó szemhéj)28 000 Ft
Szemöldök tetoválás28 000 Ft
Teljes száj satír45 000 Ft