vissza
Arckezelés

Miért fontos az arctisztítás?

Az arcunkon sok minden megmutatkozik – a kor, a fáradtság, a kimerültség, a helytelen életvitel mind-mind nyomot hagy bőrünkön. Némi odafigyeléssel azonban sokat tehetünk arcbőrünk fiatalságának és egészségének megőrzéséért.

Továbbá figyelembe kell venni azt is, hogy arcunk a hétköznapok során folyamatosan ki van téve a káros környezeti hatásoknak – a szennyezett utcai levegő, a száraz, hideg téli időjárás vagy éppen a tűző nyári napsütés is okozhat problémákat. A napi szinten használt sminktermékek, kozmetikumok is kárt tehetnek, így ezek alapos eltávolítása szintén létfontosságú.

Az arctisztítás jelentősége napjainkban igen fontos. Nem csak a levegő szennyezettsége miatt, hanem mert alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai elvárások.

Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket), ám eközben természetesen a bőr saját zsírrétegét is.

Az egészséges, ápolt bőrhöz nélkülözhetetlen a bőr rendszeres, kozmetikus szakember által végzett tisztítása. A kezelések során a meglévő aknékat, miteszereket eltávolítjuk, és megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A kezelés után a bőr üde, friss, életteli lesz.

Letisztítás

Arctisztításkor a bőrfelszínről eltávolítjuk a szennyeződéseket (porszemcséket, baktériumokat, elhalt hámréteget, zsírokat, izzadságcseppeket). Az arctisztítás nemcsak azoknak fontos, akik sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, zsírképződése, a környezet káros, szennyező hatása mindenkit érint. A por és az egyéb szennyeződés lerakódik a bőrön, beivódik a pórusokba, ezért legalább egyszer egy nap egy alapos tisztítást megérdemel a bőr. A letisztításhoz arctejet, peelinget, tonikot használunk.

Arctej

A leggyengédebb bőrtisztító, minden bőrtípusra ajánlott. A piszkot és a felesleges faggyút kíméletesen és megbízhatóan távolítja el. Szabályozza és regenerálja a bőr természetes védőrétegét, megakadályozza kiszáradását.

Peeling

A finomra őrölt tengeri kivonatok megszabadítják arcunkat a szennyeződésektől. Közben élénkítik, feszesítik, hidratálják a bőrt. Használatukkal felkészítjük bőrünket arra, hogy az ápoló készítmények a bőr mélyebb rétegekbe is bejussanak.

Tonik

A tonikoknak kettős feladatuk van. A vizet helyettesítve eltávolítják az arclemosó tejek maradványát, és felfrissítik, jobb tónusúvá teszik a bőrt. Ma már csak ritkán találkozunk alkoholtartalmú készítményekkel, mert túlzott a szárító hatása, helyette természetes anyagokat alkalmaznak a pórusok összehúzására.

Masszázs

A masszázs a legősibb gyógymódok egyike. Feladata a bőr felpuhítása, táplálása, az egyén relaxálása. Az arc idegeire gyakorolt nyomás csökkenti az idegrendszer feszültségét, ezért nyugtató hatású.

Gőzölés

A tisztítást megelőző művelet. Fontos az arcbőr felpuhítása, mert tökéletes eredményt csak akkor érhetünk el a tisztítás során, ha a bőrt kellő mértékben felpuhítottuk.

Tisztítás

A meglévő aknék, miteszerek eltávolítása.

Fertőtlenítés

Egy speciális készülékkel, vioval fertőtlenítjük az arcbőrt. A vio fertőtlenítő hatása mellett, anyagcserefokozó, szárító, összehúzó hatású, illetve csökkenti a faggyúmirigyek működését.

Tápanyagbevitel

A leghatásosabb eljárást, az ultrahanggal való hatóanyag bevitelt használom. Egyaránt a bőrbe juttatja a zsíros és vizes fázisú anyagokat is. Tápláló anyagokként ampullákat juttatok a bőr mélyebb rétegeibe.

Pakolás

A kitágult pórusokat egy speciális összehúzó hatású pakolással szüntetem  meg.


VIO

A kozmetikák egyik legrégebben alkalmazott alapkészüléke. A kezelés hatására az erek kitágulnak, a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja a seborreás bőr állapotát.

Ultrahang

Az ultrahang az emberi fül számára nem hallható, 20 000 Hz-nél magasabb rezgésszámú hanghullámokat jelent. A gyógyítás és bőrszépítés területén alkalmazzuk. Segíti a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Hőhatása következtében az erek kitágulnak, a mechanikai és kémiai hatások pedig fokozzák a sejtmembrán áteresztő képességét. Az ultrahang serkentőleg hat a kollagénanyagcserére és a fibroblasztok működésére, a salakanyagok kiürülésére, a diffúziós folyamatokra.

Kozmetikai kezeléseink
Arc ,dekoltázs masszázs4 500 Ft
Arc masszázs3 000 Ft
Arckezelés8 000 Ft
Gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés7 000 Ft
mezoterápia8 500 Ft
Skin Tech hámlasztás15 000 Ft
Szemöldök festés800 Ft
Szempilla festés1 500 Ft
Ultrahang + ampulla2 400 Ft